Promenad i solen

Har vart i skolan på fm, lyckade satt glömma alla mina böcker, pennfack, miniräknaren, linjalen OCH mobilen ;) hmmm vad tänkte jag på? eller det var väl det jag kanske inte gjorde!
I ärlighetens namn så satt jag och skrev ner lite grejer man ska ha med sig till festivalen, samt vad man behöver köpa, då kan det lätt snurra till i skallen.

Efter skolan var det dax att tvätta lite, färgade en maskin svart, det blev nog bra för att vara första gången, så man skulla kunna säga att jag har lite "nya" plagg nu :)

Syster yster ringde och fråga om hon skulle komma in och ta en promenad med mig, det var skönt. Vi gick runt breared och appelviken, sen lekte vi loss här ute i sandlådan innan dom bagav sig till Rogers jobb.

Har precis duchat och funderar på om det blir någon klippning idag?


Söndag....

redan, jag tycker det inte var så längesen sist.
Jag har inte varit alltför överaktiv idag, trodde för ett tag när jag vakna att klockan var 16,14. Min mobil visade den tiden iallafall. Som tur var så lurades den bara med mig och den riktiga tiden var 10,14.
Igårkväll satt jag och Ana här och tjöta skit, tiden bara rusade iväg, vi hade fööör trevligt helt enkelt ;)
Eventuellt blanda vi till en kommande sommar favorit i drinkväg......


Sen vandrade vi ner till stan och gjorde oscars, det var riktigt bra igår faktiskt :)
Vi fick lurat i ett par norrmän att Ana har legat med Runar Sörgard och några ifrån gbg som åkt inlines ner till varberg igår lurade vi att vi var tvillingar fast med olika pappor. Så satans skoj när man märker att dom går på det.... kan inte göra annat än att skratta.

Melonhjälmen från igår får oxå vara med idag.


Funderar på om jag ska göra duchen nu och sen plugga lite.............

ha det gott


Grattis Nina och välkommen till 25års klubben

Jag har vart ganska flitig med matten på fm idag, sen drog jag iväg och våldgästa nina. Jag tänkte nog som alla andra att vid två har nog Nina det ganska lugnt ;) Hon såg ut som jag kände mig när mitt kalas började lida mot sitt slut. Heheheh det tar på krafterna att bli äldre. Köpte blommor på gardencenter och där fick jag höra av två äldre damer att det minsann syntes att jag jobbat i butik för att jag slog in blommorna så fint, jag har nog jobbat i butik? eller inte!

Jag vet inte vad jag ska göra ikväll, har inget skoj på gång så det kanske får lov att bli en promenad och mera matte eller nåt.
Bläää jag vill göra nåt roligare...............

Kväll var det här.............

Go kvällen är det här nu, precis kommit hem från en trevlig kväll i appelviken hos pappa och cissi, dom har husvagnen där nu över helgen. Såååå trevligt med husvagnar.

Jag har verkligen inte vart proffs på att skriva här nu.

I fredags kom Mats och vi firade min födelsedag, jag fick en super duper fin klocka av han. Den tackar jag för :) Det kändes ett tag där att jag aldrig skulle sluta fylla år,  men nu är det nog över. Imorrn är det dags för lilla Ninen att fylla år, tänkte vålgästa henne någon gång på em.

I lördags åkte vi hem till Mats föräldrar i Veddige, alltid lika trevligt att komma dit, där känner jag mig så bortskämd, det är väl så när man kommer hemmifrån, man slipper allt vardagsbestyr. Jag fick även en present som var i form av ett våffelgärn, ÄNTLIGEN jag äger ett dubbelvåffelgärn. Vem vill komma hit på en våffla?

PÅ kvällen där åkte vi till Calle och Koffan som oxå har fyllt år, jag lyckades ta sönder displayen på kameranSara och en till blev av med sina, ingen riktigt lyckad kamerakväll men andra ord. Fattar inte, vem fan tar en kamera på en fest där i princip alla känner alla? störigt!!!!

Igår var jag i gbg på intevju angående utbildningen på KY-akademin, kändes ok, får se om tre veckor hur det gick. 50st av 80 ska sållas bort.


Nä nu är jag dödens trött och ska somna in på goa kudden om sisådär 10 minuter, tack å hej leverpastej.

Intervju

Igår var det dags för lite planering angående swdenrock festivalen, tog en lång fika med Becka och Malin.
Vi har insett att det skulle kunna bli lite trängre än vad vi hade tänkt att bo i den där lasbilen, jag har ju haft lite tankar på att lassa in våningsängar, så man sparar lite plats, nu är det ordnat, vi kan låna upp till 3 st. Dom skulle mäta skåpet och sängarna så får vi se sen hur det blir.

Satte upp presnten av Susie (inte skorna då)
Såhär blev resultatet......


Fick även inhandlat en parfym från kicks, Tack Nina :)

Nu på fm pluggade jag innan skolan, det gick bättre än sist, kom hem från skolan nu och där gick det oxå bra, blir lite taggad så jag tar nog fram böckerna igen sen efter jag varit ute och tagit mig lite luft. Vädre ser opålitligt ut men jag hoppas att jag klarar mig undan ösregn och åska.

Fick mail från Ky idag, jag får komma på intevju på tisdag för utbildningen logistik och transportledning :)
Vet ju inte om jag kommer välja den, har ju sökt andra oxå och den jag vill mycket oxå är offentligförvaltning på GU.
Får se hur det blir men det är ju alltid bra med valmöjligheter. Grejen är att när jag börjar fundera så blir jag vimsig och vet inte vilken jag skulle vilja läsa mest, vad sägs om båda?

hej hopp............

Grattis till Mig!!!!!

Då var det ett år sen sist och dags att fylla år igen ;)
Har firat mest i helgen, på lördan röjdes det loss här hemma med några vänner, trevligt trevligt, och igår blev det kalas här hemma för släkten. Tack för alla fina presenter jag fått, jag kan inte bli mer nöjd, ni är underbara alla som har uppvaktat mig.
Idag efter skolan kom Nina hit på en dejt, vi mumsa smörgåstårta och kanelbullar Mmmm Gottigottgott, Tack Kvantum och tack Nina för presenterna.

Måste flasha loss lite med mina nya skor......



Lite blommor från kalaset...

Mmmm nu luktar det gott i köket


Har varit ute på en härlig promenad vid havet nu, äntligen har det slutat blåsa så ;) Me like!!!


Nu är jag jätte trött så det blir nog inga större projekt i kväll, hade ju vart skönt att ha ett stycke älskling här och nu, men jag får väl snällt vänta tills på fredag.

Ha det gott allesammans puss puss


Nu är jag redo.....

Nu är jag redo för kvällens bravader ;)
Poppcornen är poppade, chipsen är upphällda, nötterna ligger i skålen och grönsakerna är cuttade!
Välkomstbålen är dock inte gjord än, ska väl göra det...........


Ha det gott gott folk.

Mitt nya krypin

Hej igen ;) Har haft lite ledigt från bloggen ett par dagar nu. Blir ju att jag bara skriver när jag känner för det och har väl tydligen inte gjort det.

Men dagarna har rullat på, i förrgår gjorde jag.....gissa???....... Mera maränger, men nu är det helt klart och jag tänker inte göra maräng på evigheter. Vem vet det kanske var både första OCH sista gången???
 


Igår var det dags att riva av ett pass på jobbet, det var trevligt, men det brukar vara trevligare att cykla hem från jobbet än till jobbet, så var det inte igår. På hemvägen regnade det verkligen "cats`s and dog`s", funderar på om min mp3 fått sig en droppe på sig trots att den låg i fickan. För sen när jag skulle ut och promenera så hängde den sig, jag i min tur hängde upp den i hallen och ddär "hänger" den fortfarande. Får väl se när batterina tryter????

Igår fredag kväll, möblerade jag om lite här i lägenheten så att allt folk ikväll ska kunna få plats JAG fick desto mindre plats att sova på inatt. Tog nämligen isär sängen och satte den ena delen vid tv:n som en extra soffa, flyttade in bokyllan och vips, mitt nya krypin var klart. Ska jag vara ärlig så var det mysigt att sova där inatt, och när jag kollar in där vill jag bara slänga mig i bädden. Synd bara att jag inte kunnat sova riktigt sen typ kvart över sex.


Efter möbleringen igår, gick jag bort till Susie så satt vi och snacka massa och drack te, tack gumman det var gätte mysigt, love you!!!! Du gick väl och la deig direkt när jag gått?

Jag är sugen på frukort nu, men änsålänge har ju inte nyhetsmorgon börjat och jag vägrar att kolla på pokemon till min bästa stund på dagen...............den som väntar på något gott. Bara 25 minuter kvar, kan börja förbereda sakta.


Sånna som man Får spotta ut......

Go kvällen :)
Har precis kommit in efter en kvälspromenad med veronica och Vilja (vovven), det va skönt.
Matten i skolan idag var svår, jag kände mig riktigt obildbar, fatta inte allt. Gillar INTE att inte förstå.
Jag satt nu ikväll och pluggade om talen lite för att kanske få in någonting, vilket jag kanske fick men har väl troligtvis glömt det igen. Får ge mig på det imorrn igen.

Har gjort den sista marängbotten idag, skönt. Alla fem avklarade. Farmor ringde innan och sa att det skulle bli fint till helgen, så då blir det till att ha ett stycke "picknik kalas" på söndag.
Ska ha lite kalas för några vänner på lördag oxå så jag satt innan och skrev en liten.....som blev en STOR handlarlista, Susie min räddande prins(essa) ska agera taxi åt mig till hajen imorgon.
Tack gumman, det kan föresten bli min present ;)

Sitte nu och knapar lite vindruvor, det var visst sådana där med strävt och beskt skal som man får spotta ut, hmmm sånna gillar vi inte. Lyssnar däremot på Volbeat, vilket man gillar mer ;)

Nä om man skulle ta och tvätta fejset och krypa ner i bädden........Mmmmm det lät skönt så så får det bli.

Natti Natti

Blåsväder=Tråkväder

Dagen har varit blåsig, jag gillar INTE blåst.........
Så efter frukosten höll jag mig inne och sysselsatte mig med massa plock i lägenheten, städade i dom berömda lådorna där man lägger papper som är bra att ha men man för tillfället inte sätter in i någon pärm.
 En del sattes in på sina platser, andra hörde mer hemma bland pappersinsamlingen, så dom fick åka med dit.
 Det blev några papper kvar, men dom verkar vilja ha sin permanenta plats där så jag lät dom stanna.
Gammla kvitton och annat trams låg där och drällede.
Jag brukar vara expert på att samla på mig veckotidningar, som jag inbillar mig att jag tänker läsa vid ett senare tillfälle, så blir ju aldrig fallet så jag slängde dom med.
Det blev ett gäng skräp att konka ner till sopstationen, tog även med mig, glas, metall, plast och pappersförpackningarna.
Så..........vägen är banad för gästerna som kommer till helgen ;) det sägs att hon ska fylla år.

Har börjat på tårtorna jag ska bjuda på på söndag, tänkte att det får bli frysta tårtor eftersom jag inte har världens största kyl. Det tar låååååång tid att göra marängbottnar, har hunnit med två. Måste nog ha minst två till.
  

Funderar på om den som är i ugnen är färdig så jag kan slänga ihop hallonsmeten och frysa in tårta nr 1 redan ikväll?
Hade ju vart smidigt.

Annars har det inte hänt mest idag, hunnit med och tränat lite och börjat kolla på en film.

Japp så ere, go kväll på DIG!

Vad gör jag idag?

......Skolan, fika, tvätta kläder, färga hår, spela king.com ......

Vem vill leverera en smörgåstårta till Magistervägen?

Det blev visst majat i fredags, jag och Mats tog lite pick och pack och satte oss borta vid ängen här bakom huset. Super mysigt och sjuuuukt gott att grilla.
Igår blev det grill igen ;) hmmmm fan vad jag grillar!!!!
Jag, Therese, ingmarie och Emelie vad det som hade det trevligt igår. Vi var hemma hos Emelie ute i tröninge så vi fick oss en härlig cykeltur, eller ja två blev det ju. Man ska ju både fram och tillbaka ;)
Vi var inne på oscars på redroom, det var trevligt, har inte varit där inne innan, det var fint och mysigt.

Jag sitter här och är så satans sugen på smörgåstårta, blir ju inte bättre av att sitta och kolla recept på nätet, jag vill ha NU!!!!!!

Jag har satt mina fröer idag, var påväg att slänga jordgubbsplanterna för att bara ha rädisor, trodde lixom att dom var stendöda efter ett års vanskötsel, eller kan man ens kalla det vanskötsel om man inte har skött dom????
Hur som helst så var det en del som verkar må bra, det fanns tillåme ett par blommor på dom ;) så dom fick sitta kvar och rädisorna får sitta brevid.
  
Jag vill ha många rädisor så jag har garanterat satt får många frön med för tät mellanrum, jag vet, inte bra. får väl gallra om det verkar gå åt pipsvängen.
Paprika fröna sitter i småkrukor och står inne med gladpack över sig. 


Nä nu ska jag fantisera vidare om smörgåstårta och vänta på att Mats ska komma hem från jobbet.

När man kan stå naken i köket.......

...Är det vår...

Godmorgon världen :)
Valborgsmässoafton har nu passrat och vi har idag ett stycke 1:a maj som ska spenderas, men på vad?......
.........slår tanken mig.
Jag brukar ha planer på 1:a maj, det brukar vara något i form av "majning" med picknick och eventuellt ett första maj dopp på lämpligt ställe. Ett år blev doppet i en å på ca 50 cm djup, mindre lämpligt ställe. Det var kallt och Rositha stog fortfarande och räknade till tre när dom andra hade duschat.

Farmor hade ett väldigt trevligt kalas igår, hon donar och grejar hon :)  För mig är farmors (och kungens) födelsedag ett konkret bevis/tecken på att våren verkligen ÄR här. Samma visa samma år. En bra visa!!!

I år eller rättare sagt iGår, kom jag på ett annat bevis på att våren slagit ut, det är när träden slagit ut såpass mycket utanför fönstret att man kan stå naken i lägenheten utan att grannarna kan se. Då är det vår :)

Efter Farmor var jag hos Veronica på kvällen, det var oxå väldans trevligt, har nog dock glömt min kamera där, så jag får väl lalla ner sen och hämta den.

Nä nu är det dags för lite frulle och sen idag kommer föresten min älskade Mats hem :) Weeeeiiii!!!!!!!!!

RSS 2.0