Måndag

Tjena tjena, tänkte bara blogga en snabbis, helgen som var nu med wheels n wings och allt var trevlig, lite för fuktigt i lördags men ändå trevlig, då satt vi här hemma ett gäng. Till å med fru "O Ström" kom upp en sväng, dock i morgonrocken så jag antog att hon inte tänkt att bjuda in sig till festen. ;)

På fredagensatt vi vid ankaret, då var det ju lite bättre väder oxå.

ikväll ska jag och tre damer till ha lite tjejkväll och kolla läget på måndagsklubben. Får passa på att göra saker när alla är lediga och när det väl händer något, stan lever verkligen upp på sommaren, det finns ju tusen saker mer att göra nu.
Får ju även passa på att hitta på grejer nu innan vi flyttar ifrån alla ;( snyft, fast skoj????
Har jobbar natten till idag så jag är allt lite trött kan jag ju säga.

Här kommer bilder på mitt hår Sara fixade i lördags, jag kände mig som en riktigt fin dam kan jag lova ;)




Dags för mig att hoppa in i duschen nu...................

Ha det gott allt folk!!!!


Torsdag

Nu ska jag straxus ner till stan och leka med ett stycke Nina :) Stefan ska vara Nicole vakt under tiden. Jag får träffa henne en annan gång. Kan förstå om det kanske kan vara skönt att vara "fri" några timmar ibland.

Måste se till att inte glömma svängen om cykelaffären så dom kan ordna en ny plinga till mig, jag visste inte förens nu när den är trasig hur mycket den behövs. Speciellt på sommaren, när alla turistar runt utan att se sig för.

Ikväll blir det väl kanske en liten sväng till på stan, får ju passa på att besöka låååångtorstag när man är ledig ;)

Nä nu är det dags för mig att "hoja" ner till stan, så ha en bra dag alla!!!

Massa info.....

Dagen igår, var en alla tiders dag. Det var det i torsdags förra vecka oxå iförsig ;) Vi har ju äntligen fått en lägenhet i göteborg nu, en som INTE ligger där vi trodde att vi skulle få en, utan denna ligge BÄTTRE till :) Weeeiii, vi har gång och cykelavstånd till stan och skolan. Vi har inglasad balkong, helkaklat badrum, i huset finns ett soldäck på taket, två stycke mysiga grillplatser,en bad och bastuanläggning på första våning, samt en resturang och bar :) Låter ju som rena drömmen, än ser jag inga nackdelar. Eller jo vi har inte raggat upp något förråd än, har if inte försökt heller ;)

Vet inte om jag skrivit det men jag kom ju såklart in på universitetet på mitt första val nu i urval 1, så ni kan ju tro att jag är nöjd!!!!!!!

Helgen som var var trevlig, på fredan åkte jag och Mats ner till syrran å roger på lite käk och vätska :) Emil tog några steg på gräsmattan innan han somna, sötare unge får man leta efter.
På lördan var vi sex damer hemma hos oss på lite (mycke) trevligheter :) 

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att min serie Hapers island ska börja på 4:an kl 23.40, sjukt bra, jag har blivit tvungen att köpa tv4 anytime så jag kan se den dagen efter ifall jag är ledig och inte orkar vara uppe så länge! Om det är värt det? JA!


Ja ja så äre, imorrn tänkte jag köra ett race med telefonen så ni vet när ni ska svara och inte ;)
köss på er allesammans.


Städdag

Tisdag idag och jag har städat loss, fattar inte hur man kan städa en etta på 41 kvadrat i TRE timmar, har hunnit träna oxå så nu är jag jag helt slut och skulle behöva mat i magen, ska ordna det när Mats kommer hem, potatismos och makrill fileèr m lingon mums.....

Vi har fått trå ebjudande på 2 lägenheter genom Boplats, första gången genom dom faktiskt :) vi får tyvär inte kolla på dom utan måste tacka ja eller nej ändå. Dom ligger sjuuukt bra till och är byggda -94 och -07, så det får nog bli ett JA på dom. Dock har ju tio andra oxå fått erbjudande och jag har lärt mig nu att gällande lägenheter ska man inte jubla förens man står där med nyckeln i näven.

Prata med Syrran innan, sorry att jag var så väck igår, du väte mig inte, grejen var bara den att det kändes som att jag gått omkring i koma hela dagen och kände inte riktigt igen mig, men nu är det bra!!! Hon berättade iafl att Emil tagit sina första steg..........:)
Sen kom vi fram till en ev. grillning på fredag.

På lördag ligger det en lös tjejkväll på planeringen :) ALLA tjejer är välkomna isf.

Nä om en ska starta upp potatisen?

Kurr kurr

Söndag

Molnigt har vi idag, hm ja man ha då vart för bortskämd med det fina vädret. Skulle visserligen behövas lite regn nu.
Kvällen igår blev super trevlig, jag fick vart i två gånger och bada, båda gångerna UTAN att ha med mig en krabba på böstet. Hadde nämligen det i frdags när jag kom upp från stegen. Märkligt, krabbor simmar väl inte runt i det djupa heller?

Dagen idag har jag spenderat på en cykelsadel, var ute på en liten nätt nur på uppåt tre timmar, plus lite tid med promenad och fikapaus ;) trevligt trevligt. Det var jag och Mats som rev av några frågor på våran "Cykelkarta" eller vad det heter, man får frågor som har nummer och så finns det nummer på kartan oxå så ska man svara på frågan genom att vara vid den utsatta punkten typ -"vad heter gården?"

Nu sitter jag med datorn i knät i en brassestol i köket för Mats ska upp tidigt imorrn så han la sig vid halv nio, det var ju inte jag riktigt sugen på så det blev en promenad och nu sitter jag här, känner iförsig nu att det börjar dra lite i ögonen så jag får väl snart gå in till han och lägga mig jag oxå.

Ha det gott gott folk :)

Snabb bloggning....

Har jobbat färdigt nätterna för nu och är ledig fram till onsdagnatt nästa vecka, skönt. Här ska njutas, var nere på MITT alldeles egna system innan för att sätta ett par cider på kylning, imorrn blir det till att lyssna på rockfesten och det kan ju bli varmt ;)

Paratade med min kära farmor innan och skröt om min midsommarkrans så jag får väl lägga upp en bild på den....


Nu ska jag tillbaka till jobbet för att hämta hem min melon på 4,7kg som jag glömde imorse, alldeles för trött för att tänka på den då!!!!!

Ha det gott i solen allihopa :)

Trötter..

Nu är jag ganska så mosig kan jag be att få tala om, klockan är snart sex på morgonen och jag har jobbat vaken natt. Hem och nana kudden om två timmar, ska bli mycket gott.
Annars inte mycket nytt, så vi säger väl så då ;)

RSS 2.0