Värmen

Nu är jag tillbaka på banan igen ;)
Har jobbat en del sen i söndags och inte riktigt orkat med någonting utöver det. Det var längesen jag var på jobbet nu, men det var sig ganska likt. Har fått shemat över sommaren nu så man kan börja planera lite.

Det känns som att tiden bara riner iväg nu, allt går så fort, värmen känns riktig, det blir lixom inte sådär isande kallt ens på kvällarna, det är helt underbart. Man känner vindpustar fyllda av vårlukter när man cyklar Mmmmm!!!!

Såhär ser det ut utanför mitt fönster för tillfället


Nu måste jag dra till skoln, så hare gott allesammans!!!!

*asg* Muhahahaha!!!

Det blev, eller skulle bli grillat på gården och käka inne till Robinsson i går. Tur var väl det eftersom grillen visst inte fungerade, det är såååå typiskt med engångsgrillar, ibland fungerar dom, ibland inte. Nu va vi ju ändå hemma så det fick bli till att grilla loss i ugnen. Det blev fint ändå.

Jag sitter här och drygar lite, har tränat och tänkte egentligen dusha och sen vila lite eftersom jag ska jobba natt i natt, men har doch fastnat i ett bildprogram och kan typ inte sluta redigera bilder, inte till det bättre, snarae till det roligare.....

Klippte ut ansiktena på mig och Mats ur ett foto, resultatet.......
  

Alltså jag viker mig av flabb, redigerade lite på hela kortet oxå, fixa så att jag fick världens muskel arm och Mats fick en stor bula i pannan. Hahahahahah!!!!


Näe hej så länge nu MÅSTE jag slita mig.


Gårdagens eftermiddag ...

Gårdagens eftermiddag löste sig tillslut. Jag fick slut på tristess och rastlöshet, detta dock efter det att TV:n, hemtelefonen OCH internet slutat fungera, av okänd anledning.

Det var Veronica som räddade mig från min ensamhet, hon var sugen på en cider på en uteservering lite senare, jag fick styrt om det till ett glas vin hemma hos henne på stört..........
Jag såg till att ha telefonen nära eftersom Mats skulle höra av sig och säga när han kommer till stationen så jag kunde möta han. Lyckades ändå missa hans mess så han fick ingen bärhjälp av min cykel, hade annars nog vart rätt gott, det var lixom inte den lätta väskan ;) Men stark blev han, och vem vill inte vara det???

Imorse väckte susie mig kl 07.50 "hej är du vaken jag tänkte dra ner om ca en timma" TACK gumman!!!!!!
Det var bara upp och hoppa, skönt if att komma upp i tid så man är trött ikväll när Mats ska lägga sig tidigt.
Vi körde loss ett race inne på Lindex, Jason lacka ur lite så Momo fick sällskapa han utanför. Sen åt susie "lunch"? eler vad det var, mellis kanske? Svårt att säg förtillfället ser det ju likadant ut. Stackan!!! Du är stark!



Nu väntar jag på att Mats ska komma hem från jobbet så vi kan käka, jag har förberett för grill picknick, men vet inte, det blåser rätt mkt, kanske blir grilla på gården och äta inne till Robinsson :) eller köra det i ugnen. Får se vad han är sugen på.

Imorrn är det jobb för min del oxå, natten till måndag! Gött med lite stålars :) me like!!!

Uttråkad

Härliga fredag!!!! Eller?? Ja det började väl så, fick mej en härlig tur med jogging skorna,.Sen blev jag bonna trött men fixade ändå lite här hemma, käkade, raka benen och ducha. Efter det gav jag efter tröttheten och satte mej i soffan och bara slöade loss en stund, den stunden är fortfarande.................

Funderade på vad folk gör en fredag efter lunch, hörde runt och kom fram till att dom ägnar sig åt, jobb, städ, klippning, mamma möte, besök hos far, eller så bor dom inte i stan. Det är sååååå synd om mej nu, jag ville ta en kaffe på någon uteservering snacka skit och kolla folk på stan.
Mats kommer ikväll så jag är väl lite uttråkad pga väntan och lääääängtan.

Fastnade i soffan, måttligt road


Satte på en kopp....


Som jag får ta här hemma bay my own ist!!!!!!!!!


Får ta och kolla lite på roligaklipp.se så jag får mej ett flabb.

Här är iafl en väldigt söt apa


// Rositha


Mersmak gav avsmak

Igår var jag ju redigbyx no:1 och bakade kakor, fick mersmak nu på em att göra en sorts energibar kaka från en tidning där den kallades för "löparkaka" ingredienserna föll mig i smaken så jag hade ju ganska höga förväntningar. Tillredningen gick fin fint ugnen lika så, men efter att jag provsmakat kom jag fram till att jag inte skulle kunna löpa en meter med den aromen i gommen.
Man skulle ha lite riven ingefära i, jag hade en gammal burk med sånt i kylen, HUR gammal ska vi inte gå in på, men jag tog mindre än hälften dvs ca 1 tsk och sen slängde jag den burken. Jag bytte även ut pistage nötter mot mandel och kokosmjöl mot kokos flingor. Jag är ingen hejare på att följa recept, men jag tvivlar på att det ska spela SÅ stor roll.

En bild från tillredningen, ser smarrigt ut....

En bild från tiden efter ugnen, ser dock INTE lika smarrigt ut



Imorrn blir det INTE något ståhej i köket, våga vägra misslyckas :)


Annars har jag inte gjort så mycket nu på em tagit en promenad nere vid subbesfyr och pratat en sväng men Farmor, hon är världens bästa Farmor, så ni vet. Farfar är ju givetvis världens bästa Farfar. Dom är bra på att vara bäst :). Farmor fyller år nästa vecka så då bär det av till dom gammla hemtrakterna i Gunnarsjö på kalas. Tar väl lift med syster yster och leker med Emil i baksätet kan jag tro. 

Go kvällen, äcklig kaka!!!!! 

Sympatihunger? Finns det?

Fin dag idag, försov mig lite men det blev visst ingen panik för det :)
Steg upp 8.30 käka frulle och sen hoja iväg till Susen, promenerade ner mot lassabacka sen upp till jasons "momo" innan vi släppte av honnom på dagis.
Jag tycker synd om henne (susie) som bara ska dricka shejk en vecka nu, jag vet inte om jag blev vrålhungrig på riktigt eller om jag bara blev sympatihungrig?

Nina hade visst flashat loss med nya blommor igår, såhär ser min blomlåda (förra årets jordgubbsland) ut nu. Hon behöver ju inte vara direkt avis.




MEN jag har inhandlat och får jag tummen ur så kanske det blir lite sånt här......

Nu ska jag vila mej lite efter dagen lunch och sen ska jag ut och lapa D-vitaminer :)

Ha en bra dag!


Bondkakor

Oj oj oj, vilken fart jag har haft nu på fm, har redan hunnit med all tvätt, dammat, dammsugit, och har  nu inne dom sista bondkakorna i ugnen så dom är strax klara. Hinner precis i tid till skolan sen skulle jag tro. Perfekt :)

sen har jag kladdat lite med mascaran samt ätit frulle, fast det var ju ett tag sen nu ;)

Varför jag gör bondkakor? jo vi va hos mina halvsystrars farmor igår och hennes bondkakor var så sjuuuukt goda så jag lånade receptet, har aldrig gjort sånna förut men dom verkar se ok ut. Jag fyller ju år (**) snart och skam för köpekakor heheheheh!!!!
 Mmmm lukta gott.........






Föresten igår så åkte jag till Linda (syrran) först, asså Emil skite gulle plutten växer så det knakar.


Prakthandling

Tjhooo kvällen!!
Ja jag har ju då gjort en riktig prakt handling när jag valde min adress till bloggen, nämligen glömt att skriva med det där rackarna t:et h:et brukar jag glömma med flit men t:et? vad tänkte jag med?
Jaja den som inte hittar hit har inte här att gjöra :) hahaha!!!
Jag har åkt kommunalt idag, och Nej jag gillar inte priserna. Helt sjukt dyrt. Jag vet skapa en miljövänlig miljö med hutlösa priser på komunaltrafiken????!!!!!!

Imorrn bitti blir det tvätta kl 7, och jag bara ÄLSKAR det...................not!
Sen blir det en tur till skolan och intelligenta.

Känner mig ensam nu ikväll, har pratat lite med susen. Tänkte stötta henne på torsdag och lira loss med en promenad innan hon ska iväg och tuta glassbilen. Men nu hade det inte vart fel med ett stycke Mats här när man ska krypa till kojs!!!! Saknar mycket trots att han åkte i söndags och kommer igen på fredag, längtar som en tok(a)!!

Jaja köss och god natt!!!!

Fenuril herrar

Det blev utgång i lördags M kom in till stan efter lite tugg från mej hehehe love you!!! brukar inte tjata men då gjorde jag det.
Vi drog ner till ankaret och satt där ett gäng och grilla loss lite,  Emma å Mackans grill var en såkallad "blöjgrill" enligt Björn, den hade nog ett bästföredatum som INTE ligger före i tiden.
Det blev kallt så vi drog till Bandholt och spela kort, nice nice, krogen var skoj den oxå, det brukar lixom annars vara lite antingen eller men summan av kardemumman blev en sjukt lyckad kväll :)

Cyklade hem från skolan innan och lyckades hamna bakom två ine allt för purfärska herrar, en på endast ben och den andra på ben och hjul, (rollator) Kunde inte låta bli att lägga märke till "Fenuril" lukten som trängde in i snoken på mig, andvänder ALLA över 65 Fenuril eller vad är det frågan om?

Däcka vid 6 och rulla hem vid 7

På den nivån var det igår, vi hade skit skoj och jag fick sova hos lillsyrran, inte den det var tänkt hos utan den mindre varianten. Trevligt trevligt.
Borde gå ut på en promenad nu och fundra på vad jag vill göra ikväll? eller rättare sagt vad jag orkar med att göra ikväll?


Där ute vill man và


Tittar ut genom fönstret och det verkar vara sjuuuukt skönt där ute, mätaren står på 17,8 grader och träden verkar inte ha någon vidare vind i sig. Perfect :)
Dit ut ska jag efter frukosten. Mmmmm
Ikväll ska jag till Fbk och grilla med ett stycke systrar, det ska bli väldans trevligt. Vi ses aldeles för sällan för att bo så nära.

Nä nu är det dags för frulle, sen blir dett ärenden i stan och sen en promenad eller nåt före packningen inför kvällen.

Fast alldra först på pla


Favoritkudden- var är du?

Jag håller på att tappa greppet om min favoritkudde,!!!!
Det började med att jag köpte en ny kudde för att ha den hos M, men tog med den hem för att nästa gång ta med en annan upp, tanken var då att ta med mig en av dom bästa här hemmifrån. tror att jag gjorde rätt val där och fick med mig en bra kudde upp, nr 1 om det ska vara en "ensamkuddebedömning".
Nu har jag tvättat lakanen idag och allt vad det innebär, satt sedan på golvet med alla kuddar och fodral och insåg att jag har många kuddar som känns sköna och den kudden med "rutor" är sedan länge INTE min favorit längre, men vilken är favorit då? är den nya? eller är det den med blå kanter? två andra kuddar känns ungefär lika sköna, men vilken är SKÖNAST? Hmmm "stora" problem här.

Nu har alla kuddar fått varsinn klädsel och vi får se om dom ikväll låter mig finna den bästa av dom bästa :)


Revolt mot inflationen

Japp nu har jag oxå en blogg. Jag drog slutsattsen att ska jag blogga får jag göra det nu, med tanke på lågkonjukturen verkar ingenting längre säkert, kanske inte ens bloggens värld. Eller så blir det tvärt om, folk blir sparkade från jobbet och sparkar tillbaka verbalt genom att blogg bort sin frustration.

Kan inte lova att jag blir en trogen bloggare men det visar sig väl, jag ska göra ett hjärteligt försök iafl.

Torsdag idag våren har varit här ett par veckor nu och jag kan inte låta bli att ÄLSKA det :)
Har vart ute på en lite tur på slingan nu på fm, ska snart ner till tvätten och kanske kommer mina kära farföräldrar hit på en kopp efter dom har varit hos tandläkaren.

Ha det så gott nu alla "trogna"  läsare, kanske blir ett inlägg till senare.

komentarer är självklart sjuuukt väkommna, kanske får jag skrivkramp annars ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0